Skaberglæde

Priser

Ophold på enkeltværelse

Et langt ophold (12 uger eller længere): 1.900 kr. pr. uge pr. pers.

6 og 7 ugers kursus: 2.400 kr. pr. uge pr. pers.

Ophold på deleværelse

Da vi også råder over en del store værelser i to etager, har du mulighed for at bo sammen med en værelseskammerat. Priserne er da:

Langt ophold (12 uger eller længere): 1.500 kr. pr. uge pr. pers.

6 ugers kursus: 2.000 kr. pr uge pr. person.

 

Det er kun muligt at få deleværelsespris, hvis vi finder en, du kan dele værelse med.

Alle vores værelser har eget bad og toilet. Priserne omfatter kost, logi, undervisning og materialer til brug i undervisningen samt udflugter. Eneste udgift er tøjvask og tørretumbling, der hver især koster ca. 22 kr. inkl. vaskepulver.

 

Er der ekstra udgifter i forbindelse med et højskoleophold?

 

Som udgangspunkt er alt betalt, når du er på Skærgården.

 

Dog vil der også være betaling ved samkørsel:

Hvis du fx vælger Vandmotion i Herning Svømmehal eller træningsmuligheden i DGI-huset, har du mulighed for at cykle til Herning (ca. 7 km). Hvis du vælger selv at køre i bil eller køre med andre, er det for egen regning, og der betales der benzinpenge internt i bilen. Ved fagene Kulturvandring samt Kunst & Kultur er der også kørsel i egne biler, hvor du betaler benzinpenge til dem, der lægger bil til.

I de kreative fag er der altid materialer inkluderet til de opgaver, som stilles i undervisningen. Hvis du de ønsker at lave flere arbejder, kan du købe ekstra materialer (fx læder eller lærreder) af lærerne på værkstedet.

Betaling

Betalingen følger vores modulopbygning: Året består af i alt syv moduler à seks eller syv ugers varighed. Du tilmelder dig således ét eller flere moduler ad gangen. Der betales forud for hvert modul – seks uger før modulets start.

Depositum

Når du tilmelder dig ét af vores hold, modtager du i løbet af nogle dage en betalingsopkrævning. Her vil du se, at du skal starte med at betale et depositum på pt. 2.000 kr. Først når du har betalt depositum, er din tilmelding gældende. Depositum tilbagebetales to til tre uger efter, at du er rejst fra højskolen, når vi har modtaget nøgle og vaskechip og dit værelse er rengjort. Pengene bliver overført til din konto, så det er vigtigt, at du oplyser dit kontonummer på tilmeldingsskemaet.

betalings-
oplysninger

Betaling overføres til vores konto i Vestjysk Bank: Reg. nr. 7604. Kontonr. 1303215. Ved betaling fra udlandet skal følgende oplysninger anvendes: IBAN: DK3276040001303215 SWIFT: VEHODK22 Bankens navn: Vestjysk Bank

afbud

Hvis du fortryder din tilmelding, kan du melde afbud indtil fire uger før holdstart. Her vil du få dit depositum retur – dog fratrukket 500 kr. i administrationsgebyr. Hvis du melder afbud senere end fire uger før kursusstart, returneres depositum ikke.

afbud til sommerkursus

Hvis du melder afbud fire uger før sommerkurset, får du alle dine penge retur.

Hvis du melder afbud senere end fire uger før kurset, tilbagebetales beløbet ikke.

 

Hvis du melder afbud op til kurset på grund af sygdom, henviser vi til din egen forsikring. 

afbrydelse eller 

afkortelse af ophold

På de lange ophold, dvs. 12 uger eller mere, har du 4 ugers prøvetid. Det er vigtigt at tage sig god tid til at falde til, tænke sig om og mærke efter, inden man tager beslutningen om at afbryde opholdet, og derfor er der fire ugers prøvetid. Det betyder, at hvis du ønsker at afbryde opholdet, skal du kun betale for 4 uger. Ugeprisen vil så være den samme som for et seks (syv) ugers ophold


Det er også muligt at afkorte til seks (syv) uger, hvis du orienterer os senest to uger for modulets afslutning.


På seks og syv ugers kurserne er der ingen prøvetid. Her binder du dig for hele forløbet.

Forlængelse af ophold

Det er naturligvis også muligt at forlænge et ophold. Giv os besked, så snart du har på fornemmelsen, at du ønsker at forlænge, så vi kan reservere en plads til dig, mens du overvejer.

afbestillings-

forsikring

Din egen forsikring inkluderer muligvis en afbestillingsforsikring. Ring derfor gerne til dit eget forsikringsselskab og forhør dig, om du allerede har en afbestillingsforsikring, der indbefatter højskoleophold.

Det er også muligt via bl.a. Europæiske Rejseforsikring og Gauda at tegne en afbestillingsforsikring til et højskolekursus. Forsikringen dækker, hvis man ikke kan komme afsted på højskolekurset. Det er en betingelse, at forsikringen er tegnet FØR, man tilmelder sig højskoleopholdet.

Kom med på næste hold

Tiden til dig selv er nu

 

25-ugers ophold 

2024

18- eller 19-ugers ophold

2023

 

2024

12- eller 13-ugers ophold

2023

 

2024

6- eller 7-ugers ophold

2023

 

2024

Vil du gerne vide mere om Højskolen Skærgården?

HØJSKOLEN

Højskolen Skærgården
Skærgårdvej 23
7400 Herning

Tlf: 97 12 43 90
kontoret@hjsk.dk

nyhedsbrev

Privatlivspolitik

Copyright 2022