Kursusfaciliteter

smukt beliggende ved skov og sø

Når du vælger at afholde et kursus eller møde på Skærgården, får du samtidig adgang til vores helt unikke omgivelser og atmosfære. Søen og skoven, som ligger lige ved døren, kan bruges til fysisk udfoldelse i løbet af dagen, så både krop og sjæl får tilført ny energi og opladning. Som eksempel kan der indlægges walk-and-talks rundt om søen eller ude i skoven.

Smukt beliggende ved skov og sø

Vi kan også sammensætte dagen, så der er fokus på at tænke ud-af-boksen og på kreativitet ved at veksle mellem forskellige lokaler, der appellerer til forskellig tænkning.

Skærgården kan med fordel bruges, hvis du ønsker at skabe rum til refleksion og dialog, men også til stilhed og eftertænksomhed. Der kan således arrangeres overnatning, retræte o.l. efter ønske.

Man er altid velkommen til at nyde kaffen i pejsestuen, hvorfra der er udsigt ud over søen.

MAD

Vores kok og køkkenchef sørger for, at der bliver serveret sund og fedtfattig mad fyldt med vitaminer. Vi får en varm ret til middag med enten kød, fisk eller vegetarmenu, og der er altid forskellige salater og grøntsager at vælge mellem. Vi bager vores brød selv og sørger for, at det er fyldt med fibre.

PRISER

Priserne er baseret på, at al forplejning anrettes på buffet i vores anretterlokale og nydes i spisesalen. Kaffe, vand og frugt kan naturligvis tages med ud til mødelokalerne.

 

Vi udarbejder gerne specialtilbud efter ønske. Vi glæder os til at byde velkommen på Skærgården.

 

PS. Vi har desværre ikke mulighed for at leje ud til private arrangementer.