Maj-Britt Kristensen fortæller:

Jeg har valgt at tage på Højskolen Skærgården igen, da jeg trængte til et lille skub/reminder og ny viden i forhold til for 4 år siden, hvor jeg var på et 13 ugers ophold. På det første ophold tabte jeg mig 21 kg og fik virkelig ændret min tankegang. Efterfølgende arbejdede jeg videre derhjemme og tabte mig yderligere 29 kg. Jeg oplevede dog, at min vægt begyndte at svinge alt for meget og jeg kunne mærke, der skulle ske en forandring eller noget nyt. Derfor valgte jeg at tage på et 6 ugers ophold, så jeg kunne komme på sporet igen.

Denne gang har fokus været især på mental sundhed, da jeg er sikker på, at det vil hjælpe mig til at komme i mål med hensyn til mit vægttab og til at tro på mig selv. Jeg er rigtig god til at tage hammeren frem og slå mig selv i hovedet, men det hjælper mig ikke til at komme i mål. Det har været spændende, men også lidt skræmmende at arbejde med mig selv mentalt. Samtidigt har det også været meget givende, da det har givet mig en større indsigt om mig selv, som vil styrke mig i livets udfordringer, som helt sikkert vil komme.

For mig er det den største gave, jeg har kunne give mig selv at kunne tage af sted på højskolen 2 gange. Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg ved, jeg kan få den rette hjælp via højskolen og de andre kursister. Det er dejligt at møde nye mennesker og ligesindede, som ved hvad man kæmper med samtidigt med, at man mødes med respekt for hinandens situationer i trygge rammer.

Maj-Britt da hun startede på sit første ophold.
Maj-Britt efter sidste ophold.
Sikke et flot resultat.