Familiekurser

Familiekurserne på skærgården er sommer i børnehøjde

Kurset består af en afvekslende uge, hvor børn og voksne i fællesskab fordyber sig i forskellige aktiviteter. Vi har en dejlig skov, en børnevenlig sø og en rislende bæk lige uden for døren, og sammen skal vi lege, bygge, pjaske og hygge, sejle, bade og bare nyde tiden og være til. Vi skal synge morgensang, spise dejlig mad i spisesalen, bage snobrød ved bålet, tumle i gymnastiksalen og meget mere…

 

Alle aktiviteter foregår sammen, så børn og voksne kan få tid til at nyde samvær med hinanden.

Aktiviteterne er tilrettelagt for børn fra 4 – 10 år.

fællesskab på tværs af generationer

Et sommerkursus på Skærgården er en særlig mulighed for en god og intens oplevelse med hele familien – børn, forældre, bedsteforældre – og byder samtidig på masser af samvær med andre børn og voksne. Krydret med god mad, fine faciliteter og fantastiske omgivelser danner det grundlaget for en dejlig højskoleoplevelse på Skærgården.

et sted fuld af muligheder

Familiekurset har et fast dagsprogram, men der er også fritid, hvor I f.eks. kan udforske vore dejlige omgivelser og faciliteter. Måske vil I bade i søen, gå på opdagelse i skoven, dase i hængekøjerne eller spille bold i salen. Måske vil I bare slappe af på jeres værelse eller hygge i husene. Mulighederne er mange.

udflugt

Midt på ugen er der indlagt en dagstur, som tager os ud til nye oplevelser og andre omgivelser. Vi smørrer madpakker på højskolen. 

Det praktiske

Familiekurserne strækker sig over en uge og afholdes i henholdsvis uge 28 og 29. Der er velkomst og indkvartering søndag fra kl. 15 – 17. Kurset slutter lørdag, hvor der er afrejse efter morgensamling.

Hver familie indkvarteres på eget værelse, hvor der også er bad og toilet. Desuden er der fælles opholdsstue og køkken, hvis man trænger til lidt natmad eller en kop kaffe. Der er adgang til trådløst internet samt vaskemaskine og tørretumbler.

Skolens kompetente køkken sørger for en varieret, sund, velsmagende og børnevenlig kost, som serveres i skolens spisesal.

På Skærgården har vi mange års erfaring med at lave familiekurser, hvor børn og voksne er sammen om at lege og lære. Vi håber på at se jer, og vi glæder os til en forrygende sommer.

priser

Prisen for et ugekursus er 3.950 kr. pr. person. Børn mellem 0 og 3 år koster 1.825 kr.

Linned og håndklæder kan mod bestilling lejes for kr. 100,- pr. person.

Kursusprisen betales ved tilmeldingen, og betalingen dækker ophold, kost, udflugt samt slutrengøring. Så det eneste, I skal huske er godt humør og gummistøvler.

afbestillingsforsikring

Din egen forsikring inkluderer muligvis en afbestillingsforsikring. Ring derfor gerne til dit eget forsikringsselskab og forhør dig, om du allerede har en afbestillingsforsikring, der indbefatter højskoleophold.

Det er også muligt via bl.a. Europæiske Rejseforsikring og Gauda at tegne en afbestillingsforsikring til et højskolekursus. Forsikringen dækker, hvis man ikke kan komme afsted på højskolekurset. Det er en betingelse, at forsikringen er tegnet FØR, man tilmelder sig højskoleopholdet.

Kom med til sommer

oplev en sommer i børnehøjde

familiehøjskole
uge 28 2024

Familiekursus for to og tre generationer
med masser af højskole- og udeliv.

TILMELD

familiehøjskole
uge 29 2024

Familiekursus for to og tre generationer
med masser af højskole- og udeliv.

TILMELD