Skærgårdens brochurer

Bestil eller se dem online her

Lange kurser

TRIVSEL, LIVSSTIL & SKABERGLÆDE

 

Gør du dig tanker om, hvad du gerne vil have ud af livet?Har du brug for at komme ned i vægt og i bedre fysisk form?Drømmer du om at indrette livet på en anden måde?
Eller har du måske helt glemt at drømme?

 

På Højskolen Skærgården er der tid til det hele.

Sommerkurser

SUNDHED OG TRIVSEL

Trænger du til at lade batterierne op og drage omsorg for dig selv og din trivsel? Har du brug for at se dig selv og dit liv i et nyt lys? Og savner du inspiration og nye perspektiver?

 

SUNDHED OG LIVSSTIL

Traditionen tro indbyder vi igen til vores populære 14-dages
sommerkursus med fokus på livsstilsændring, varigt vægttab og øget trivsel.

FAMILIEHØJSKOLE

Højskolen Skærgården byder atter i år velkommen til et forrygende sommerkursus for hele familien. Glæd jer til en intens uge i fordybelse med spændende og sjove eksperimenter i naturen.

BESTIL BROCHURER

Overvejer du et højskoleophold med fokus på sundhed, vægttab og trivsel? Drømmer du og eller din familie om at opleve fællesskabet på et af vores forrygende Sommerkurser, så har vi en brochure til dig.

 

Det kan være rart at sidde med noget information derhjemme og bladre i, så derfor kan du naturligvis også få tilsendt vores brochurer.

 

Udfyld formularen herunder, så sender vi brochuren hjem til dig. Og har du spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på kontoret@hjsk.dk eller telefon 97 12 43 90.