Praktisk info

Praktisk info

Praktisk info om livet på højskole

Som elev bor du på dit eget værelse i et af vores fire elevhuse, som hver danner et lille hus-fællesskab. Hvert hus har 14 værelser samt fælles areal med køkken og opholdsstue. Derfor er der også behov for fælles retningslinjer, rengøring m.m.

Én gang ugentligt samles alle husets beboere til møde sammen med en eller to af højskolens lærere. Her er der mulighed for at drøfte stort eller småt i fællesskab, få fordelt rengøringsopgaverne og ikke mindst få snakket sammen om, hvad huset vil byde ind med, når der f.eks. er aktiv weekend på højskolen.

I forlængelse af husmøderne er der samtaler med kontaktlærerne.

Overalt på højskolen er der trådløst netværk, som du har adgang til.

Da højskolen er dit hjem, mens du er her, indgår du også i nogle af de daglige opgaver. Dit eget værelse står du selvfølgelig selv for at holde rent, og derudover deltager alle i rengøringen af de fællesområder, som I bruger i fritiden. Det vil sige elevhusenes fællesareal, det kreative værksted og træningslokalet. Et par gange om ugen har du en køkkenvagt, som enten består af opvask, skrælle-arbejde eller en aftenvagt, hvor du hjælper med at stille maden frem og rydde af bagefter.