Et glimt af glæde – Koncert med Michael Møller Andersen med band

Et glimt af glæde - Koncert med Michael Møller Andersen m. band

Onsdag d. 1. februar 2023

Denne aften byder Højskolen Skærgården på intimkoncert med Michael Møller Andersen med band. Michael er til daglig højskolelærer på Skærgården, men denne aften optræder han som pianist, sanger og sangskriver og bliver bakket kompetent op af Mads Hvid på trommer og Palle Norman Kristensen på bas. Repertoiret består af Michaels egne sange, skrevet over en tiårig periode. Nogle af sangene er rytmiske og livlige, mens andre er mere eftertænksomme og melankolske. Nogle er på dansk og andre på engelsk. Nogle er kendte som fællessange på højskolen og egnede til at synge med på, mens andre indbyder til at læne sig tilbage og lade sig bevæge af det musikalske og tekstlige univers. Velkommen til en intim, musikalsk oplevelse. www.micmusic.dk

Aftenen begynder med spisning kl. 18 og derefter koncert kl. 19. Efterfølgende vil der være kaffe og kage. Pris: 150 kr. inkl. aftensmad og kaffe (125 kr. for medlemmer af skolekredsen)

Tilmelding: på mail til kontoret@hjsk.dk eller på tlf. 9712 4390. Betaling: på mobilepay 63927 eller til reg. nr.: 7604, konto nr. 1303215 (Vestjysk Bank). Husk at skrive Højskoleaften på betalingen.

Obs: Der er et begrænset antal pladser til denne højskoleaften. Se eventuelt arrangementet søndag d. 29. januar 2023 kl. 15.