Lev livet godt

Lev livet godt og bæredygtigt v/Leif Sønderberg

Onsdag d 1. marts 2023

Foredraget henvender sig til alle, der ønsker at leve mere bæredygtigt. I disse tider med høj inflation kommer jeg også ind på hvordan bæredygtighed hænger fint sammen med at spare penge.
Mange stiller sig selv spørgsmål som: Hvor finder jeg de klimavenlige varer? Hvordan sparer jeg bedst på energi og vand? Er det nu, jeg skal skifte til en elbil? Skal jeg holde op med at flyve på ferie? Jeg præsenterer den nyeste viden og masser af konkrete ideer til at leve mere bæredygtigt. Lige fra hvad man kan gøre med sin smartphone uden at rejse sig fra lænestolen, til at bruge sin fritid på bæredygtige, sociale aktiviteter.
Mange mennesker tror, at det er dyrt at leve bæredygtigt. Men en bæredygtig livsstil kan faktisk give større overskud på bankkontoen. Bæredygtighed handler således om at ændre tankesæt og se sit forbrug i et bæredygtigt lys.
Foredraget er baseret på min bog ”LEV LIVET GODT OG BÆREDYGTIGT – 17 gode leveregler og 500 konkrete forslag til at leve et godt og bæredygtigt liv”. Bogen har fået fine anmeldelser, se www.goalsustain.dk.
Leif er magister i naturvidenskab, uddannelse og kommunikation. Leifs erfaringer med bæredygtig udvikling er opbygget gennem mange års professionelt virke som bl.a. generalsekretær for World Energy Council, som chefkonsulent for innovation, bæredygtig energi og klima hos Danmarks Tekniske Universitet og som kommunikationschef i Fødevarestyrelsen.

Aftenen begynder med spisning kl. 18 og derefter foredrag kl. 19. Efterfølgende vil der være kaffe og kage. Pris: 150 kr. inkl. aftensmad og kaffe (125 kr. for medlemmer af skolekredsen)

Tilmelding: på mail til kontoret@hjsk.dk eller på tlf. 9712 4390. Betaling: på mobilepay 63927 eller til reg. nr.: 7604, konto nr. 1303215 (Vestjysk Bank). Husk at skrive Højskoleaften på betalingen.