Foredrag om øjeblikke

Øjeblikke v/Lars Petersen

Onsdag d. 7. juni 2023

Når vi tænker tilbage på vores liv, hvordan det har været, så husker vi ikke først alle de gange, vi har stået i kø i et supermarked, lavet aftensmad til trætte børn. Vi tænker ikke på alle de gange, bussen er kørt fra os, på de gange, hvor vi skulle lufte hunden og det begyndte at regne. Vi tænker ikke på de store bunker af vasketøj, støvkoste og kold morgenkaffe.
Vi tænker på øjeblikkene i vores liv. Det er dem, vi husker først. De øjeblikke, hvor der skete noget særligt for os, og som fik os til at føle noget specielt. Det første barn, den bedste ven, første kone og måske endda også første skilsmisse. Vores liv er fulde af disse øjeblikke, og det er dem vi husker først, når vi tænker tilbage i livet. Hvorfor?
Fordi disse øjeblikke er særlig mættet med følelser og ofte nærvær. Fordi disse øjeblikke ofte har været afgørende i vores liv og i de store valg, vi har truffet. Det kan være, når nogen fødes, når nogen dør, når vi lykkes med noget betydningsfuldt for os, når noget vigtigt i vores liv går op for os.
Øjeblikket kan noget helt særligt, og det har en slags kraft, som vi kan tage med os og bruge i andre sammenhænge. Hvad der sker og hvordan man gør – det skal vi høre om her.

Om Lars Petersen:

Lars Petersen er cand.mag. i psykologi og filosofi, foredragsholder og kursusleder, og har undervist på forskellige universiteter. Han er desuden coachuddannet og har arbejder med leder- og medarbejderudvikling i det offentlige og private erhvervsliv i en årrække.

Aftenen begynder med spisning kl. 18 og derefter koncert kl. 19. Efterfølgende vil der være kaffe og kage. Pris: 150 kr. inkl. aftensmad og kaffe (125 kr. for medlemmer af skolekredsen)

Tilmelding: på mail til kontoret@hjsk.dk eller på tlf. 9712 4390. Betaling: på mobilepay 63927 eller til reg. nr.: 7604, konto nr. 1303215 (Vestjysk Bank). Husk at skrive Højskoleaften på betalingen.